Nyheter

Nyheter

2016-07-25

Fidelio Capital förvärvar NN07

Fidelio Capital förvärvar majoriteten av aktierna i NN07. NN07 är ett internationellt klädmärke för män inom premium casual segmentet. Bolagets grundare och nuvarande ägare kommer att kvarstå som minoritetsägare.

2015-12-11

Nordic Capital ny delägare i Greenfood

Nordic Capital Fond VIII, ”Nordic Capital”, går in som ny delägare i Greenfood, en ledande aktör inom frukt och grönt. Målet är att stötta bolagets fortsatta expansion som drivs av starka underliggande trender att äta hälsosammare och en ökad efterfrågan på lättillgängliga måltidslösningar inom frukt och grönt.

2015-08-17

Fidelio Capital förvärvar Greenfood

Greenfood är en av Nordens större fristående aktörer inom frukt och grönt med verksamheter i Sverige, Finland, Spanien och Danmark. Koncernen omsätter drygt 3 miljarder kronor och har cirka 550 anställda verksamma inom tre affärsområden – Wholesale, Fresh Cut och Eden Salladsbar.

2014-11-26

Bellbox och Lyko går samman

Bellbox och Lyko går samman och skapar en nordisk ledare inom professionell hårvård och skönhet. Den kombinerade gruppen förväntas omsätta närmare 500 miljoner kronor och skapar i och med sammanslagningen en omni-channel retailer med Bellbox snabbväxande butiksnätverk, bestående av 30 helägda butiker i Sverige och Norge samt Lyko.se, en av Sveriges ledande destinationer för skönhetsprodukter på nätet.

2014-06-18

Nordic Capital investerar i Anicura

Nordic Capital Fond VIII, ”Nordic Capital”, går in som ny delägare i AniCura, ledande inom högkvalitativ djursjukvård för sällskapsdjur. Tillsammans med Nordic Capital går AniCura stärkt in i nästa utvecklingsfas som bland annat innebär fortsatt professionalisering och expansion av verksamheten.