Team

Investeringsteam

Team

Investeringsteam

Gabriel Fitzgerald

Grundare & VD

Gabriel är grundare av Fidelio Capital och är bolagets VD sedan 2010. Gabriel arbetade tidigare på Nordic Capital i Stockholm i fem år och dessförinnan inom M&A på Carnegie i Stockholm i två år. Gabriel är styrelseledamot i Fidelio Capital, Lyko, AniCura, NN07 och Indical Bioscience. Gabriel har en Civilekonomexamen i finansiell ekonomi från Handelshögskolan i Stockholm och har studerat prekliniska studier på Läkarprogrammet vid Linköpings Universitet.

Martin Erleman

Partner

Martin började på Fidelio Capital i maj 2012. Martin har tidigare arbetat på Nordic Capital i två år och dessförinnan inom M&A på Goldman Sachs i London i två år. Martin är styrelseledamot i Greenfood, Nextmune och NN07. Martin har en Civilekonomexamen i finansiell ekonomi från Handelshögskolan i Stockholm.

Håkan Håkansson

Partner

Håkan började på Fidelio i oktober 2017. Dessförinnan var Håkan VD och koncernchef för Lyko i sex år. Tidigare erfarenhet inkluderar även Goldman Sachs och TA Associates i London samt Sageview Capital i Stockholm. Håkan har en Civilekonomexamen i finansiell ekonomi från Handelshögskolan i Stockholm.

Theodor Bonnier

Director

Theodor började på Fidelio Capital i april 2013 och har tidigare erfarenhet från Barclays Investment Bank i London samt Catella Corporate Finance. Theodor är styrelseledamot i NN07 och Nextmune. Theodor har en kandidatexamen inom finans och marknadsföring från Handelshögskolan i Stockholm.

Jacob Wiström

CFO

Jacob började på Fidelio Capital i december 2013 och har tidigare erfarenhet inom M&A och ECM från Handelsbanken Corporate Finance. Jacob är styrelseledamot i Greenfood och Indical Bioscience. Jacob har en kandidatexamen inom finans och redovisning från Handelshögskolan i Stockholm.

Hampus Tunhammar

Director

Hampus började på Fidelio Capital i januari 2017. Hampus arbetade tidigare på 3i Group där han fokuserade på europeiska investeringar inom mid-market segmentet. Innan 3i var Hampus två år på L.E.K. Consulting i London. Hampus har en kandidatexamen inom finans och ekonomi från Handelshögskolan i Stockholm.

Mattias Malmback

Investment manager

Mattias började på Fidelio Capital i oktober 2017 och har tidigare erfarenhet från Citi Investment Bank i London samt CapMan i Stockholm. Mattias har en kandidatexamen inom finans och redovisning från Handelshögskolan i Stockholm.

Anders Johansson

Investment manager

Anders började på Fidelio Capital i september 2018. Anders arbetade tidigare på Areim där han fokuserade på investeringar i fastigheter i Norden. Innan Areim arbetade han inom investment banking på Bank of America Merrill Lynch i Stockholm. Anders har en kandidatexamen inom redovisning från Handelshögskolan i Göteborg och en masterexamen i redovisning och finans från Copenhagen Business School.

Fredrik Blomberg

Investment analyst

Fredrik började på Fidelio Capital i juni 2018 och har tidigare erfarenhet från Rothschild & Co i London samt Carnegie i Stockholm. Fredrik har en kandidatexamen inom företagsekonomi från Copenhagen Business School.

Gustav Nielsen

Investment analyst

Gustav började på Fidelio Capital i januari 2019 och har tidigare erfarenhet från Boston Consulting Group och SEB. Gustav är klar med sin kandidatexamen inom finans och redovisning på Handelshögskolan i Stockholm till sommaren 2019.

Administration

Cecilia Ahlén

Office manager

Cecilia började på Fidelio Capital i november 2017 och har tidigare erfarenhet som Executive Assistant på Hifab Group och Cevian Capital.