Team

Investeringsteam

Team

Investeringsteam

Gabriel Fitzgerald

Grundare & CEO

Gabriel är Partner och VD för Fidelio Capital sedan 2010. Gabriel arbetade tidigare på Nordic Capital i Stockholm i fem år och dessförinnan inom M&A på Carnegie i Stockholm i två år. Gabriel är styrelseledamot i Fidelio Capital, Lyko, AniCura och NN07. Gabriel har en Civilekonomexamen i finansiell ekonomi från Handelshögskolan i Stockholm och har studerat prekliniska studier på Läkarprogrammet vid Linköpings Universitet.

Martin Erleman

Partner

Martin började på Fidelio Capital i maj 2012. Martin har tidigare arbetat på Nordic Capital i två år och dessförinnan inom M&A på Goldman Sachs i London i två år. Martin är styrelseledamot i Greenfood, Nextmune och NN07. Martin har en Civilekonomexamen i finansiell ekonomi från Handelshögskolan i Stockholm.

Håkan Håkansson

Partner

Håkan började på Fidelio i oktober 2017. Dessförinnan var Håkan VD och koncernchef för Lyko i sex år. Tidigare erfarenhet inkluderar även Goldman Sachs och TA Associates i London samt Sageview Capital i Stockholm. Håkan är styrelseledamot i Ellos. Håkan har en Civilekonomexamen i finansiell ekonomi från Handelshögskolan i Stockholm.

Theodor Bonnier

Investment manager

Theodor började på Fidelio Capital i april 2013 och har tidigare erfarenhet från Barclays Investment Bank i London samt Catella Corporate Finance. Han är styrelseledamot i NN07 och Nextmune samt styrelsesuppleant i Lyko. Theodor har en kandidatexamen inom finans och marknadsföring från Handelshögskolan i Stockholm.

Jacob Wiström

Investment manager

Jacob började på Fidelio Capital i december 2013 och har tidigare erfarenhet inom M&A och ECM från Handelsbanken Corporate Finance. Jacob är styrelseledamot i Greenfood. Jacob har en kandidatexamen inom finans och redovisning från Handelshögskolan i Stockholm.

Hampus Tunhammar

Investment manager

Hampus började på Fidelio Capital i januari 2017. Hampus arbetade tidigare på 3i Group där han fokuserade på europeiska investeringar inom mid-market segmentet. Innan 3i var Hampus två år på L.E.K. Consulting i London. Hampus har en kandidatexamen inom finans och ekonomi från Handelshögskolan i Stockholm.

Michael Wielondek

Investment analyst

Michael började på Fidelio Capital i september 2017 och har tidigare erfarenhet från Credit Suisse Investment Bank i London samt Alantra M&A i Stockholm. Michael studerar sista året vid Handelshögskolan i Stockholm på kandidatexamensnivå, med en inriktning inom finans och redovisning.

Mattias Malmback

Investment analyst

Mattias började på Fidelio Capital i oktober 2017 och har tidigare erfarenhet från Citi Investment Bank i London samt CapMan i Stockholm. Mattias har en kandidatexamen inom finans och redovisning från Handelshögskolan i Stockholm.

Administration

Anders Olsson

CFO

Anders började på Fidelio Capital i augusti 2017. Anders har tidigare erfarenhet från IFLS i London där han var Head of Finance samt Viant i London där han var Financial Controller. Dessförinnan arbetade Anders som revisor på KPMG i Stockholm under sex år. Anders har en magisterexamen inom finans och ekonomi från Linköpings Universitet.

Cecilia Ahlén

Office manager

Cecilia började på Fidelio Capital i november 2017 och har tidigare erfarenhet som executive assistant på Hifab och Cevian.