Vi formar företag och individer till framgång

Om Fidelio

"Professionalism, flexibilitet och långsiktighet. Fidelio kombinerade alla nödvändiga ingredienser för att stötta ett bolag i stark tillväxt och utveckling."

Peter Dahlberg, tidigare VD AniCura

"En ägare med obevekligt driv, engagemang och kreativitet."

Fredrik Ullman, VD Indical

"En partner i ordets rätta bemärkelse. Alltid närvarande och med en entreprenöriell inställning att ifrågasätta och utmana."

Tommy Holte, Grundare NN07

"Med Fidelio som en rolig och stöttande partner har vi lyckats skala vårt familjeägda entreprenörsbolag till en börsnoterad marknadsledare."

Rickard Lyko, Grundare Lyko

Ingen resa är den andra lik

Vi strävar efter att ha en visionär, kreativ och pragmatisk inställning till långsiktigt värdeskapande. Inga standardrecept eller återanvända sanningar - vi skräddarsyr helt enkelt vårt engagemang för att passa de unika behoven för varje företag, situation och möjlighet.

Mer om Fidelio

Ett sammansvetsat team

Fidelio och våra portföljbolag är ett levande bevis på att “en helhet är större än summan av delarna”. Vår gemensamma framgång är beroende av att alla i teamet bidrar med sina egna åsikter, kunskaper och unika erfarenheter – och att vi alltid är villiga att utmana och ifrågasätta. Vi är en grupp färgstarka individer som arbetar hårt för att uppnå våra mål, men framförallt vill vi ha roligt längs vägen.

Mer om vårt team

Nyheter

Indical expanderar till husdjursdiagnostik genom …

Indical har förvärvat Afosa GmbH, en ledande leverantör av ELISA-diagnostikprodukter till husdjurssektorn, baserad i Tyskland. Indical har idag en bred pr…

Läs mer

BoNea och Akevo ansluter till Nabo

Nabo förvärvar BoNea och Akevo – två bolag inom fastighetsförvaltning. BoNea och Akevo erbjuder ekonomiska förvaltningstjänster till bostadsrättsföreninga…

Läs mer

Nabo expanderar till Skåne genom förvärv av Ö…

Nabo etablerar sig i Skåne genom att förvärva Örehus Fastighetsförvaltning. Sammangåendet innebär att regionen får en starkare helhetsleverantör av tjänst…

Läs mer