Vi formar företag och individer till framgång

Om Fidelio

Våra verksamheter är aktiva i över 100 länder

  • 8000

    Omsättning i våra portföljbolag (SEKm)

  • 100

    Tilläggsförvärv

  • 9

    Plattformar

"Professionalism, flexibilitet och långsiktighet. Fidelio kombinerade alla nödvändiga ingredienser för att stötta ett bolag i stark tillväxt och utveckling."

Peter Dahlberg, tidigare VD AniCura

"En ägare med obevekligt driv, engagemang och kreativitet."

Fredrik Ullman, VD Vimian

"En partner i ordets rätta bemärkelse. Alltid närvarande och med en entreprenöriell inställning att ifrågasätta och utmana."

Tommy Holte, Grundare NN07

"Med Fidelio som en rolig och stöttande partner har vi lyckats skala vårt familjeägda entreprenörsbolag till en börsnoterad marknadsledare."

Rickard Lyko, Grundare Lyko

Ingen resa är den andra lik

Vi strävar efter att ha en visionär, kreativ och pragmatisk inställning till långsiktigt värdeskapande. Inga standardrecept eller återanvända sanningar - vi skräddarsyr helt enkelt vårt engagemang för att passa de unika behoven för varje företag, situation och möjlighet.

Mer om Fidelio

Ett sammansvetsat team

Fidelio och våra portföljbolag är ett levande bevis på att “en helhet är större än summan av delarna”. Vår gemensamma framgång är beroende av att alla i teamet bidrar med sina egna åsikter, kunskaper och unika erfarenheter – och att vi alltid är villiga att utmana och ifrågasätta. Vi är en grupp färgstarka individer som arbetar hårt för att uppnå våra mål, men framförallt vill vi ha roligt längs vägen.

Mer om vårt team

Nyheter

Fidelio skapar Vimian – ett globalt ”…

Efter ett decennium av att framgångsrikt investerat i och utvecklat ledande aktörer på den snabbt växande marknaden för djurhälsa, offentliggör Fidelio Ca…

Läs mer

SBC och Nabo i samarbete om digitalisering av bos…

SBC kommer nu ytterligare förenkla för sina kunder samtidigt som man effektiviserar sin egen verksamhet genom att använda Nabos ledande digitala plattform…

Läs mer

Fidelio etablerar Movora, en världsledande aktö…

Fidelio skapar Movora och etablerar därgenom en världsledande aktör inom ortopediska implantat för husdjur. Movora består av tre bolag; Kyon (Schweiz), Bi…

Läs mer