Vår resa är annorlunda

Vi investerar i extraordinära människor för att bygga extraordinära bolag

Möt teamet Jobba med oss

Vi investerar i våra människor

Som ingen annan tillgång - vare sig det handlar om teamet här på Fidelio eller någon av de tusentals anställda inom våra portföljbolag - så är det är det människor som avgör våra framgångar och misslyckanden. Deras personligheter, förmågor och insatser är ovärderliga tillgångar för att kunna säkra en ljus framtid för våra verksamheter. Vår högsta prioritet är därför att rekrytera, utveckla, bekräfta och belöna extraordinära människor som kan hjälpa oss bygga extraordinära verksamheter.

Möt teamet

Gabriel Fitzgerald Grundare och VD

Gabriel är grundare och VD för Fidelio sedan 2010. Gabriel arbetade tidigare på Nordic Capital i fem år och innan dess med M&A på Carnegie i två år. Gabriel har en Civilekonomexamen i finansiell ekonomi från Handelshögskolan i Stockholm och har studerat de prekliniska terminerna på Läkarprogrammet vid Linköpings Universitet.

Martin Erleman Partner

Martin började på Fidelio i maj 2012 och har tidigare erfarenhet från Nordic Capital, Goldman Sachs och SEB Enskilda. Martin har en Civilekonomexamen i finansiell ekonomi från Handelshögskolan i Stockholm.

Håkan Håkansson Partner

Håkan började på Fidelio i oktober 2017. Dessförinnan var Håkan VD och koncernchef för Lyko i sex år. Tidigare erfarenhet inkluderar även Goldman Sachs, TA Associates och Sageview Capital. Håkan har en Civilekonomexamen i finansiell ekonomi från Handelshögskolan i Stockholm.

Theodor Bonnier Director

Theodor började på Fidelio i april 2013 och har tidigare erfarenhet från Barclays Investment Bank i London samt Catella Corporate Finance. Theodor har en kandidatexamen inom finans och marknadsföring från Handelshögskolan i Stockholm.

Hampus Tunhammar Director

Hampus började på Fidelio i januari 2017. Hampus arbetade tidigare med private equity på 3i, ett internationellt investmentbolag. Innan 3i arbetade Hampus som managementkonsult på L.E.K. Consulting i London. Hampus har en kandidatexamen inom finans och ekonomi från Handelshögskolan i Stockholm.

Jacob Wiström CFO

Jacob började på Fidelio i december 2013 och har tidigare erfarenhet inom M&A och ECM från Handelsbanken Corporate Finance. Jacob har en kandidatexamen inom finans och redovisning från Handelshögskolan i Stockholm.

Nick Hewett Investment Manager

Nick började på Fidelio i april 2020. Nick arbetade tidigare på Bowmark Capital, ett investeringsbolag baserat i London. Innan Bowmark arbetade han inom investment banking på Nomura. Nick har en First Class MA i teologi från University of Cambridge.

Anders Johansson Investment Manager

Anders började på Fidelio i september 2018. Anders arbetade tidigare på investeringsbolaget Areim samt på BoA Merrill Lynch. Anders har en kandidatexamen inom redovisning från Handelshögskolan i Göteborg och en masterexamen i redovisning och finans från Copenhagen Business School.

Mattias Malmback Investment Manager

Mattias började på Fidelio i oktober 2017 och har tidigare erfarenhet från Citi Investment Bank i London samt CapMan i Stockholm. Mattias har en kandidatexamen inom finans och redovisning från Handelshögskolan i Stockholm.

Fredrik Blomberg Investment Manager

Fredrik började på Fidelio i juni 2018 och har tidigare erfarenhet från Rothschild & Co i London samt Carnegie i Stockholm. Fredrik har en kandidatexamen inom företagsekonomi från Copenhagen Business School.

Sorena Amini Investment Manager

Sorena började på Fidelio i januari 2021. Sorena arbetade tidigare inom investment banking på Citibank i London. Tidigare erfarenheter inkluderar Investor och CapMan. Sorena har en kandidatexamen och masterexamen i redovisning från Handelshögskolan i Stockholm.

Julia Malinowski Investment Analyst

Julia började på Fidelio i augusti 2020 och har tidigare erfarenhet från Citi Investment Bank i London och Boston Consulting Group i Stockholm. Julia läser sista året på Handelshögskolan i Stockholm för en kandidatexamen inom finans och redovisning.

Stephanie Röse Office Manager

Stephanie började på Fidelio i september 2019 och har tidigare erfarenhet från SkinDoc i Stockholm.

Lediga positioner

Vi söker ständigt efter nya talanger som vill vara med oss på vår resa. Om det låter som att Fidelio är ett investeringsbolag som du vill vara en del av, kontakta oss gärna så vi får lära känna varandra! Håll även utkik här nedan för aktuella och pågående rekryteringar.