Indical expanderar till husdjursdiagnostik genom förvärv av Afosa

november 24, 2020

Indical har förvärvat Afosa GmbH, en ledande leverantör av ELISA-diagnostikprodukter till husdjurssektorn, baserad i Tyskland.

Indical har idag en bred produktportfölj av molekylära och immunologiska diagnostiklösningar med fokus på produktionsdjur. Produkterna bygger på mer än 20 års forskning och utveckling inom diagnostik. Genom förvärvet av Afosa breddar Indical sitt erbjudande till att även inkludera en rad diagnostiska test för husdjur.

Andra nyheter

BoNea och Akevo ansluter till Nabo

Nabo förvärvar BoNea och Akevo – två bolag inom fastighetsförvaltning. BoNea och Akevo erbjuder ekonomiska förvaltningstjänster till bostadsrättsföreningar och tillsammans förvaltar de 250 föreningar i södra Sverige. Läs det fullständiga pressmeddelandet här.

Läs mer

Nabo expanderar till Skåne genom förvärv av Ö…

Nabo etablerar sig i Skåne genom att förvärva Örehus Fastighetsförvaltning. Sammangåendet innebär att regionen får en starkare helhetsleverantör av tjänster inom bostadsrätts- och fastighetsförvaltning. Örehus erbjuder ekonomisk och teknisk förvaltning till bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Bolaget har omkring 50 medarbetare med

Läs mer

Fidelio förvärvar Veterinary Orthopedic Implant…

Fidelio Capital förvärvar majoriteten av aktierna i Veterinary Orthopedic Implants (VOI). VOI är ett ledande bolag inom ortopediska implantat och instrument för veterinärindustrin. Bolaget är baserat i Florida, USA, och säljer sina produkter till över 40 marknader världen över. Läs

Läs mer