Nabo expanderar till Skåne genom förvärv av Örehus Fastighetsförvaltning

september 7, 2020

Nabo etablerar sig i Skåne genom att förvärva Örehus Fastighetsförvaltning. Sammangåendet innebär att regionen får en starkare helhetsleverantör av tjänster inom bostadsrätts- och fastighetsförvaltning.

Örehus erbjuder ekonomisk och teknisk förvaltning till bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Bolaget har omkring 50 medarbetare med en stabil tillväxt och lönsamhet. Sammangåendet med Nabo innebär att bostadsrättsföreningar och fastighetsägare i Skåne kan få hjälp av en helhetsleverantör med alla typer av tjänster inom bostadsrätts- och fastighetsförvaltning, samt få tillgång till smarta digitala verktyg.

Läs det fullständiga pressmeddelandet här.

Andra nyheter

BoNea och Akevo ansluter till Nabo

Nabo förvärvar BoNea och Akevo – två bolag inom fastighetsförvaltning. BoNea och Akevo erbjuder ekonomiska förvaltningstjänster till bostadsrättsföreningar och tillsammans förvaltar de 250 föreningar i södra Sverige. Läs det fullständiga pressmeddelandet här.

Läs mer

Fidelio förvärvar Veterinary Orthopedic Implant…

Fidelio Capital förvärvar majoriteten av aktierna i Veterinary Orthopedic Implants (VOI). VOI är ett ledande bolag inom ortopediska implantat och instrument för veterinärindustrin. Bolaget är baserat i Florida, USA, och säljer sina produkter till över 40 marknader världen över. Läs

Läs mer

Riksbyggens dotterbolag Simpleko tecknar licensav…

Riksbyggens helägda dotterbolag Simpleko och Nabo har ingått ett samarbetsavtal som innebär att Simpleko kommer använda Nabos plattform i förvaltningen av sina kunder. Genom avtalet licensierar Nabo sin digitala plattform − marknadens enda plattform specifikt utvecklad för bostadsrättsföreningar − till

Läs mer